Team Lentjes – Rothenburg 15-16 Juni 2024 – nieuwsflash !

Team Lentjes Goud op 2de Europees kampioenschap Pylon Racing F3D

Op 15 en 16 juni vond het tweede Europees kampioenschap Pylon Racing plaats in Rothenburg (Duitsland). Team Lentjes behaalde, net zoals op het eerste EK van 2024 in Modena (Italiƫ), de eerste plaats. Ze vlogen een gemiddelde tijd van 58,24 en behaalde bovendien de beste tijd 56,93.

In de halve finale werd er tweemaal rond de 57,20 op het scorebord gezet. Dit was ruim genoeg om in de finale te geraken. In de finale mocht Bram als eerste vertrekken en zo kon hij ongehinderd en strak rond de pylonen vliegen. Na 5 rondes had Bram een relatief grote voorsprong uitgebouwd op de 2de en de 3de finalist. Hierdoor kon hij met iets minder risico de 5 resterende rondes afwerken en won de finale.

Het 3de Europees kampioenschap zal plaatsvinden op 3 en 4 augustus in Zweden. Hier zal Team Lentjes het opnemen tegen de 2-voudige regerend wereldkampioen Emil Broberg

 

 

Dit bericht is geplaatst in Pylon. Bookmark de permalink.