Initiatie modelvliegen bij T.M.V op 13/08/2020

Zoals in de vorige editie (16 juli) was er opnieuw op donderdag 13 augustus een initiatie modelvlieg namiddag gepland door de Tongerse sportdienst in samenwerking me T.M.V onder leiding van Johan Vanbuul.

Rond 13u arriveerden de dertig deelnemers al, een half uurtje eerder dan gepland. Gelukkig was iedereen al op post.

Na een korte uitleg over de veiligheidsmaatregelen en de werking van de toestellen, kon het van start gaan. Niet allemaal tegelijk, Oef,  maar verdeeld in groepen. T.M.V heeft gelukkig voldoende vrijwillige lesgevers en lestoestellen met dubbelbesturing. Zij stonden paraat om de menigte te bedwingen, Euh, les aan te geven.

Tijdens het lesgeven viel onmiddellijk op dat enkele jongeren niet veel vlieglessen nodig hebben. (Gamers hé). Vooral enkele meisjes deden dit zeer goed en niet te vergeten,  kampleider Johan,  kreeg ook de smaak te pakken van deze hobby.

De  Weerman had goed weer voorspeld. (Enkel op bestelling, niet waar!) Een voorwaarde om dit sportkamp een geslaagde namiddag te noemen.

Dit smaakt naar meer. Een volgende keer? Anders, kom eens kijken te Boeberg in Henis

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.