Het knuffelvliegen was een succes!

Vanaf 10.30 u kwamen de kinderen en vooral kleuters met hun knuffels, ouders, grootouders en familie toegestroomd op de Boeberg te Henis. Na de inschrijving van de aanwezige kinderen en hun knuffel mochten ze aanschuiven voor de eerste echte luchtdoop van hun liefste knuffelbeer. De spanning was vooral van de kinderen hun gezicht af te lezen.
Na de luchtdoop mocht ieder zijn verdiende diploma ontvangen, daarbij ook een waardebonnetje voor een lekkere pannenkoek en bijhorend drankje. Even later was het tijd om het springkasteel in te wijden, waar alle kinderen veel plezier aan beleefd hebben. Dan was er ook nog een lokaal waar velen geschminkt zijn geworden, de ene als Boeing en de andere als tijger of poes.
In tussentijd werden er door de aanwezige vliegtuigen op verschillende tijdstippen van uit de lucht een snoepdrop gehouden tot groot jolijt van de allerkleinsten en zelfs ook van de mama’s. We hopen dat iedereen een mooie dag heeft mogen beleven en dat in een gezellige sfeer van modelisten en modelvliegtuigen. Graag zou ik de sponsors en ook de piloten van andere clubs willen bedanken voor hun steun en vooral al diegenen die gezorgd hebben voor het welslagen van dit evenement. Nogmaals bedankt.
De foto’s van deze leuke dag kan je hier bewonderen!

Dit bericht is geplaatst in Clubevent, Knuffelen. Bookmark de permalink.